Vår visjon

The best is yet to come

See more

Vi skal bygge Europas første by for oss som ønsker å leve et fantastisk liv etter femti.

For oss i Ambera handler et fantastisk liv om å bekymre seg mindre, om å spille en rolle i andre mennesker liv, om å lære nye ferdigheter, og å bruke tiden vår på det som føles meningsfylt for oss.

Fellesskap og aktiviteter

I Ambera er du ikke bare en huseier, her blir du en del av et aktivt fellesskap. Med mer enn femti ulike grupper, kurs og aktiviteter inkludert i månedsavgiften, er det lett å finne noe som passer. Hver dag er en mulighet til å hengi deg til lidenskapen din, enten du er en dreven golfspiller, billedhogger, sanger, danser eller hiking-entusiast. Her kan vi være aktive, bidra til fellesskapet og møte andre likesinnede ved å gjøre det vi trives best med.

Luksus du har råd til

I Ambera kan du trygt overlate tidkrevende forpliktelser til profesjonelle, uten å bekymre deg for det økonomiske. En lav månedsavgift dekker alt av aktiviteter, kurs, grupper og vedlikehold av din eiendom, slik at du kan slappe av og bruke tiden din på det som er viktig for deg. Kos deg med fantastisk mat, strålende shopping, førsteklasses golfbaner og svømmebassenger rett over gaten. Topp moderne arbeidsstasjoner og helsesentre ligger også innen gangavstand når du trenger dem. Ønsker du deg et eventyr kan du enten bli med på en felles busstur, eller utforske på egen hånd ved å låne el-sykkel, eller leie bil.

Helse og trygghet

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg som beboer å nyte en sunn livsstil og oppnå dine mål. Ved å snakke med våre trenings- og ernæringseksperter kan du få hjelp med å sette sammen en sunn diett og et treningsprogram som matcher ditt nivå. Dersom du er i behov av medisinsk ekspertise ligger helsesenteret rett rundt hjørnet, og helsepersonell er på vakt døgnet rundt. Vi ønsker å være et åpent og inkluderende fellesskap som tar sikkerhet på alvor. Derfor er vi alltid omringet av folk vi kjenner, og vi har et sikkerhetsteam som er på jobb til alle døgnets timer.

Livet på dine premisser

Frihet og privatliv er forutsetninger for et lykkelig liv, derfor er det aldri noen som forteller deg hva du skal gjøre i Ambera. Men, det er veldig mye du kan velge å gjøre, når du har lyst. Kanskje du ønsker å lære deg et nytt språk, studere historie, eller blir bedre på å skrive? Eller kanskje du har noe verdifullt du selv kan lære dine naboer? Kanskje du har behov for å arbeide på avstand/fjernarbeid og derfor har bruk for vårt toppmoderne co-workingspace? Inviter venner og familie til å bo hos deg, eller i en av de hyggelige gjesteleilighetene. Med barnebassenger, eventyr og en flust av aktiviteter kommer gjestene aldri ville reise hjem igjen. Uansett hvordan livssituasjonen din ser ut gjør Ambera det mulig for deg å leve et rikt liv på dine egne premisser.

Inspirert av USA, bygget for europeere

Ambera er designet av europeere for europeere, inspirert av suksesshistoriene fra USA. Ambera kommer til å bli Europas første by for aktive voksne, men på andre siden av Atlanteren har lignende konsepter eksistert helt siden 1960-tallet. Det som kjennetegner disse byene for aktive voksne er at de tilbyr rimelige boliger med mengder av fellesfasiliteter og aktiviteter inkludert i prisen. Studier har vist at innbyggerne i disse byene er 50% mindre ensomme, og 30% mer aktive enn andre amerikaner på samme alder. Ta en titt på to av de mest populære voksenby-konseptene: The Villages og Del Webb.

The Villages (klikk for å lese mer)
The Villages i Florida er verdens største by for aktive voksne. Her bor det mer enn 100.000 mennesker, og sammen har de mer enn 3000 sosiale klubber og aktiviteter.

Del Webb (klikk for å lese mer)
Eiendomsutvikler Del Webb bygget verdens første “active adult community” i 1960, og har bygget 50 til etter det. Her kan du i dag kan du få en 150m2 enebolig til to millioner kroner, med vedlikehold, fellesfasiliteter, klubber, kurs, og aktiviteter inkludert i prisen.

Tilbake til forsiden