RESERVER
Credit: Unsplash, Sincerely Media

Bli med i vårt sosiale og inkluderende fellesskap der du treffer nye mennesker gjennom å gjøre det du liker og drømmer om!

Jul i felleskap

I fjor skrev jeg en julehilsen til alle dere om ensomhet. I år ønsker jeg å skrive om fellesskap. For i år 2020 vil dette bli vårt største fokus og vi vil endelig kunne begynne å bygge vår løsning for ensomhet blant voksne.

I år, som i fjor, skal jeg feire jul med min nærmeste familie og jeg gleder meg mer enn noen gang før. For i år vet jeg at min drøm, og min store lidenskap, er like rundt hjørnet. At jeg nå får muligheten til å senke terskelen for å delta i felleskap er virkelig noe jeg ser frem mot.

Alle trenger alenetid, og rom til refleksjon og undring er noe de aller fleste setter stor pris på innimellom. Men alenetid er noe vi skal velge, og få mennesker ønsker å leve et liv der alenetid føles som eneste mulighet. Vi trenger alle alenetid, men ikke hele tiden … 

Jeg leste nylig en utrolig vakker artikkel skrevet av Gudrun Rygg i Bergensavisen. Hun skriver om sine, og sine venners, erfaringer med å bli eldre i et land som Norge. Hvordan vår bosituasjon isolerer oss fra andre, og hvorfor tilrettelegging og tilgjengelighet er det viktigste for mange. 

Du skal ikke trenge å være sosial hele tiden, det er det også få av oss som verken orker eller ønsker. Men å ha muligheten til å hilse og slå av en prat med venner, bekjente eller nye ansikter skaper ikke bare trygghet, men det holder oss også friskere både til beins og i hodet. Å finne en boform som tilrettelegger for felleskap og sosiale møter er både livsforlengende og livsviktig for oss mennesker. 

Desert Springs i Almeria, hvor vi skal bygge den første Amberabyen, vil ikke bare være et sted med sol, varme og vakker natur. Det vil også være et sted fylt av ro, harmoni, muligheter og relasjoner. Vakre turområder, spennende kulturtilbud, treningsstudio, varierte restauranter, tennisbaner og nydelige strender gjør dette stedet helt unikt egnet for å bygge og dyrke vennskap. Her vil man kunne leve sitt liv, og oppnå sine drømmer. 

Vi er alle forskjellige og har ulike behov, men behovet for relasjoner og felleskap er felles for alle.

Gudrun Rygg – Bergensavisen

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og jeg håper det nye året bringer med seg smil, latter, varme og gode opplevelser.

Med vennlig hilsen,

Jan Olav