Velkommen til Ambera Desert Springs - Europas første aktive bofellesskap for oss over 55!

En statusoppdatering fra Ambera-gründerne

Kjære Ambera-venner,

Det har vært en travel, men spennende vår for oss i Ambera-teamet. Vi ønsker å fortelle dere litt om hvor vi er i løya, og hvorfor vi gleder oss til fremtiden.

Vi er nå over 11.000 mennesker som heier på Ambera-prosjektet, og vi er så takknemlige for støtten og innspillene vi får fra dere, – gjennom kommentarer på Facebook, via e-post, og alle de spennende samtalene vi har hatt med interessante mennesker fra hele Europa.

De siste månedene har vi reist gjennom Spania og Portugal for å finne den perfekte tomten, og de beste samarbeidspartnere for vårt første Ambera-prosjekt.

Arbeidet vi har lagt ned i løpet av våren har resultert i 15 potensielle tomter mellom Marbella og Alicante, langs Costa del Sol og Costa Blanca, og i Portugal, rett utenfor Lisboa. Men de beste nyhetene i dag er at vi har fått bekreftet finansiering av de tre første Ambera-prosjektene! De aller beste nyhetene er at vi har fått bekreftet finansiering av de tre første Ambera-prosjektene!

Men vi spretter ikke champagneflasken helt enda, eller går offentlig med de store nyhetene. Vi har fremdeles et par måneder med nøye gjennomgang og analyse av kontrakter, juridiske forutsetninger, og tomt, for å avdekke eventuelle negative forhold som kan påvirke byggingen og utviklingen av Ambera, – dette håper vi skal være ferdig gjennomført i slutten av juli. Når vi får grønt lys skal vi spre det gode budskap, og føl deg fri til å kos deg med et glass champagne du også da! Vi hadde aldri kommet så langt i prosessen uten din støtte og dine tilbakemeldinger.

Nå gleder vi oss til en strålende sommer, en spennende høst, og ikke minst til å starte salget av boliger i første kvartal 2020 dersom ting fortsetter å flyte like fint som de gjør nå.

Vi lover å fortsette å holde dere oppdatert på utviklingen, og håper dere fortsetter å dele tankene deres med oss via Facebook og mail.

God sommer!

Med vennlig hilsen,

Jan Olav Reien Frestad og Falko Müller-Tyl

Bli med i diskusjonen på Facebook, og meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdateringer om Ambera!

Les mer om Ambera her:

Spørsmål og svar

Om oss

5 grunner til at livet blir bedre med alderen

Advarsel! Fremmede smiler til deg på gaten i Spania

Hvorfor skal det første prosjektet bygges i Spania?