Velkommen til Ambera Desert Springs - Europas første aktive bofellesskap for oss over 55!

En oppdatering fra Ambera-teamet

Kjære Amberafamilie,

Vi beklager at det har vært litt stille fra oss i det siste – vi har ikke gitt opp visjonen vår! Tvert imot så har vi funnet et fantastisk prosjekt i Spania hvor vi ønsker å bygge vår første Amberaby, og har inngått en muntlig kjøpsavtale med eieren.

Akkurat nå jobber advokatene våre for fullt med å gå gjennom de juridiske detaljene, slik at vi kan gå videre til signering av den endelige kontrakten.

Vi føler oss veldig trygge på at dere kommer til å like dette prosjektet, en stor fordel er at mye allerede er bygget. Med en fantastisk golfbane, med tilhørende klubbhus og restaurant, treningssenter og tennisbaner vil Amberas boligkjøpere har mye å nyte av fra første dag.

Prosjektet ligger 10 minutter fra en nydelig sandstrand som får oss å lengte etter både boklesing, grillfester og volleyballturneringer.

For å ta neste skritt i planleggingen av de nye boligene har jeg akkurat tilbragt en uke i Florida med våre spanske arkitekter. Her besøkte vi flere amerikanske byer for å gi arkitektene våre en god forståelse for hvordan disse samfunnene er bygget opp, og hva det er som gjør at folk trives år etter år. Dette vil være til stor hjelp i utviklingen av vårt konsept. Vi henter inspirasjon og lærer av det som fungerer i USA, og utvikler konseptet for Europa.

Vi vet at mange av dere er ivrige og sultne på informasjon, og vi beklager at vi ikke har tatt oss tid til å holde dere oppdaterte ofte nok.

Vi forventer å kunne publisere mer detaljert informasjon om vårt første prosjekt og kommende milepæler i slutten av oktober, og forbereder oss for salgsstart i slutten av første kvartal 2020. Det mye spennende som skjer nå!

Vi håper at dere fortsetter å engasjere dere i Ambera. Det betyr enormt mye for oss at så mange av dere ser verdien av å være med å bygge noe nytt og spennende fra starten. Og det er utrolig motiverende å se at mange av dere er utålmodige og ivrige etter å flytte til en Amberaby!

Med vennlig hilsen,

Falko Müller-Tyl

Medgründer og administrerende direktør