Tomtlansering: Her skal det første Amberaprosjektet bygges!

Velkommen til Ambera Desert Springs!

Endelig kan vi dele mer informasjon om stedet hvor vi skal realisere Ambera-drømmen sammen med deg! Vi presenterer Ambera at Desert Springs – Europas første fellesskap for aktive voksne mennesker.

Prosjektet, som ligger rett ved havet i Almeria-provinsen sørøst i Spania, har alt vi har lett etter til vårt første Ambera-prosjekt. Dette er et sted som inviterer til aktivitet og som har store muligheter for fremtidig utvikling. Byen består i dag av  400 boliger som har blitt utviklet gjennom de 20 siste årene, og en rekke fine fellesfasiliteter for sport, fritid og velvære.

Vi planlegger å bygge 1300 nye boliger på området, og fra og med i vår kommer vi til å implementere Ambera-konseptet i Desert Springs, som i dag er en populær destinasjon for golfentusiaster og familier på jakt etter drømmeferien.

Til dekket bord

I Desert Springs er mye av det som skal inngå i en Amberaby allerede på plass. Vi har blant annet en PGA-godkjent golfbane, tennisbaner, svømmebassenger, restauranter, et aktivitetssenter, spa, biljardrom, treningssenter og aktivitetsrom for å nevne noe.

Alt dette gir et godt utgangspunkt for et aktivt og meningsfullt liv fra første dag, fordi vi slipper å bo på en byggeplass eller vente i lang tid før visjonen om Ambera realiseres.

Utforsk Desert Springs

Kontrakten har nettopp blitt signert, og vi har ikke begynt til å tilpasse prosjektet til vårt konsept ennå, men siden byen vi skal videreutvikle allerede er en populær destinasjon finnes det mye interessant informasjon på nettet om det som er der i dag. Under har vi samlet noen utvalgte temaer slik at du kan utforske videre på egen hånd:

Nærområde – Desert Springs ligger i et område med en spennende historie i Almeria-provinsen sørøst i Spania.
Klikk her for mer informasjon om nærområdet.
Klikk her for kart og detaljert informasjon.

Sandstrender – For deg som er glad i sol og bad er det mange strender i nærheten å velge mellom.
Klikk her for mer informasjon om nærliggende badestrender.

Trening og idrettsfasiliteter – På området finner du en PGA-godkjent golfbane og en rekke andre sportsfasiliteter.
Klikk her for mer informasjon om trening og aktivitetstilbud.

Fellesarealer – Lokaler for fellesaktiviteter og samvær vil være åpne for våre beboere.
Klikk her for mer informasjon om innendørslokaler.

Matmarkeder – Det er mange hyggelige markeder i nærheten for deg som liker god lokal mat.
Klikker her for mer informasjon om lokale markeder

Opplevelser – Området har spennende opplevelser for alle aldre.
Klikk her for å lese mer om oplevelser i området.

Kundeomtaler – Nysgjerrig på hva områdets gjester har å si om prosjektet?
Klikk her for å lese kundeanmeldelser.

Nå skjer det!

Fra og med 1. mars innfører vi Ambera-livsstilen i Desert Springs, med sosiale grupper, fellesskap, aktiviteter og ikke minst boliger som lever opp til våre høye ambisjoner.

I de kommende månedene vil vi fortelle mer om tomten, området, neste byggetrinn, boligene, aktivitetene, golfbanen, apper, integrering, besøksmuligheter for barn og barnebarn, og mye mer.

Salget av boenheter starter våren 2020, så nå er det ikke lenge igjen før du kan bli en del av Europas første fellesskap for aktive vokse mennesker!

Mer informasjon kommer snart, så hold utkikk! Og del gjerne denne posten med andre som du tror vil sette pris på å høre om Ambera.

Hilsen,

Jan Olav Frestad, Gründer

Falko Müller-Tyl, Medgründer og adm. dir.