Velkommen til Ambera Desert Springs - Europas første aktive bofellesskap for oss over 55!

Amberas første prosjekt planlegges i Spania!

Ambera er et norsk selskap med en europeisk visjon. Inspirert av den amerikanske suksessoppskriften med rimelige boliger og inkluderte fellesfasiliteter kommer boligkonseptet nå for første gang til Europa – skreddersydd for europeere.

Fokusgruppeintervjuer som vi har gjennomført i England, Tyskland, Sverige og Norge viser stor interesse for konseptet. Basert på nordiske sosiale verdier og troen på konseptet har vi planlagt å bygge Ambera-prosjekter i flere europeiske land i løpet av de neste årene, men det aller første vil være i Spania!

Ambera sitt første prosjekt skal bygges på solkysten i Sør-Spania. Vi har allerede identifisert flere tomter som er egnet, og er i forhandlinger med tomteeierne om et eller to mulige kjøp. Vi håper at vi kan oppdatere dere med mer konkret informasjon i løpet av første kvartal 2019!

Hvorfor Spania?

Etter en omfattende analyse av det europeiske markedet har vi valgt Spania som land for Amberas første prosjekt. Spania er Europas “Florida” og tiltrekker seg folk fra alle land, spesielt fra Nord-Europa i vintermånedene. Per i dag bor det allerede rundt 1,5 millioner Europeere (ikke Spanjoner) i Sør-Spania og de nyter tilværelsen med sol, varme, god mat og en rik kultur.

Vi jobber på spreng, og er ivrige etter å vise dere så raskt som mulig! Husk å melde deg på nyhetsbrevet på nettsiden, så er du først ute med all informasjon. Det er bare å begynne å glede seg!

Med vennlig hilsen

Ambera-teamet